ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΦΗΒΟΥΣ

Σε πολύ όμορφο κλίμα ξεκίνησε η προετοιμασία των παιδικών και εφηβικών τμημάτων του Παναθηναϊκού το απόγευμα της Πέμπτης 18 Αυγούστου.

Το «παρών» έδωσε ο διευθυντής της Ακαδημίας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, κ. Φραγκίσκος Αλβέρτης, ο οποίος καλωσόρισε τους νεαρούς αθλητές και τους ευχήθηκε να έχουν μια υγιή και επιτυχημένη χρονιά.

Τη σκυτάλη πήραν στη συνέχεια οι προπονητές των τμημάτων, οι οποίοι αφού καλωσόρισαν με τη σειρά τους τα παιδιά, αναφέρθηκαν στους στόχους της προσεχούς αθλητικής χρονιάς.

Αναλυτικά τι δήλωσαν:

Γιώργος Καλαϊτζής: «Ξεκινώντας η καινούργια αγωνιστική χρονιά θα ήθελα να ευχηθώ σε όλα τα τμήματα του Παναθηναϊκού υγεία και επιτυχίες. Μαζί με τον συνεργάτη μου, Ρήγγα Νίκο θέλουμε μέσα από αρχές και κανόνες να χτιστεί η αγωνιστική μας ταυτότητα και να ετοιμάσουμε τα παιδιά σωματικά και πνευματικά για το παρακάτω βήμα τους. Το μόνο που απαιτείται σε ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα σαν το φετινό, είναι υπομονή και πολύ προπόνηση! Θα θέλαμε οι οικογένειες των αθλητών να είναι σύμμαχοί μας στηρίζοντας αυτή την προσπάθεια.

Παράλληλα, θέλουμε ολοκληρωμένες προσωπικότητες στην ομάδα μας κι αυτό μπορεί να επιτευχθεί μόνο μέσα από τη μόρφωση που δίνει το σχολείο. Είναι δύσκολος ο συνδυασμός προπόνησης σε υψηλό επίπεδο και διάβασμα, αλλά είναι και ο μόνος δρόμος. Όλοι έχουν την ικανότητα να το κάνουν, αρκεί να έχουν τη θέληση».

Γιάννης Σιούτης : «Θα ήθελα να ευχηθώ μαζί με το συνεργάτη μου, Γιάννη Ηλιόπουλο καλή επιτυχία σε όλα τα τμήματα του Παναθηναϊκού για τη νέα χρονιά. Εύχομαι να είμαστε όλοι υγιείς ώστε να βελτιωνόμαστε καθημερινά , άλλωστε αυτός είναι και ο στόχος της ομάδας μας. Θέλουμε να παρουσιάσουμε μια ομάδα αθλητών, οι οποίοι να δίνονται ολοκληρωτικά σε κάθε προπόνηση και αγώνα πάντα με σεβασμό , ήθος και ομαδικότητα. Αυτές τις αξίες θέλουμε να περάσουμε στα παιδιά και εύχομαι  να έχουμε μια καλή σεζόν».

Αχιλλέας Δεμέναγας: «Ξεκινάμε σήμερα την πρώτη επαφή με τα παιδιά. Στόχος είναι να γίνουμε ένα ομοιογενές σύνολο, να ακολουθήσουμε τους κανόνες που θα θέσουμε ως ομάδα και να προπονούμαστε καθημερινά με ενθουσιασμό και πνεύμα συνεργασίας για να πετύχουμε τους αγωνιστικούς στόχους που θα θέσουμε».

Γιάννης Φασουλόπουλος: «Σήμερα ξεκινήσαμε την προετοιμασία μας. Έχουμε πολλά νέα μέλη στην ομάδα οπότε στόχος είναι να τα εντάξουμε στο ομαδικό πνεύμα και τη φιλοσοφία μας ώστε να γίνουν καλύτεροι αθλητές, συμπαίκτες και να χαίρονται το παιχνίδι. Εύχομαι υγεία σε όλους και να έχουμε μια καλή σεζόν».