Η ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

Γεμάτη συναισθήματα και εικόνες από το μέλλον ήταν η πρώτη προπόνηση της Ακαδημίας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός με τους νεαρούς αθλητές να "πλημμυρίζουν" το Ο.Α.Κ.Α και το St. Lawrence με χαμόγελα.

Περισσότεροι από 400 νεαροί αθλητές, γεννημένοι από το 2002 ως και το 2010, μπήκαν σήμερα σε ρυθμούς προπόνησης καθοδηγούμενοι από το έμπειρο και καταξιωμένο προπονητικό τιμ της Ακαδημίας μας υπό την επίβλεψη του Διευθυντή της Ακαδημίας  κ. Φραγκίσκου Αλβέρτη.

Στο περιθώριο της προπόνησης ο κ. Αλβέρτης αναφερόμενος στη δεύτερη χρονιά λειτουργίας της ακαδημίας δήλωσε:

"Θα ήθελα να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλους και να καλωσορίσω τους νέους μας αθλητές! Σήμερα ξεκίνησε και επίσημα η δεύτερη χρονιά λειτουργίας της ακαδημίας μας με τους στόχους μας να μην έχουν αλλάξει ούτε στο ελάχιστο, δηλαδή τα παιδιά να πάρουν σωστές αρχές και να γίνουν καλοί αθλητές και κυρίως καλοί άνθρωποι!Φέτος έχουμε την τύχη να μπορούμε να φιλοξενούμε κι άλλους αθλητές στο γήπεδό μας στα Νότια Προάστια και αυτό μας δίνει τη δυνατότητα να ανοίξουμε κι άλλο τα φτερά μας.  Έχουμε την υποχρέωση να κάνουμε καλύτερα αυτά τα παιδιά σε όλα τα επίπεδα. Σας ευχαριστούμε πολύ για τη στήριξη και τη συνεργασία και εύχομαι να έχουμε μια καλή αθλητική χρονιά"!