ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ

alvertis

Ως ένας από τους κορυφαίους συλλόγους της Ευρώπης και θέλοντας να εξασφαλίσουμε το μέλλον μας, επενδύουμε στην ανάπτυξη νέων ταλέντων, με στόχο να στελεχώσουν την ανδρική μας ομάδα και με τις καλύτερες προϋποθέσεις να αναδείξουν το ταλέντο τους, να μάθουν και να αγαπήσουν το κορυφαίο ελληνικό άθλημα.

Οι ακαδημίες μας είναι μια εμπνευσμένη μονάδα με εξειδικευμένους προπονητές και συνεργάτες για τους νέους παίκτες και θα παρέχουν ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα με προνόμια για τα μέλη μας, στα πρότυπα των σπουδαιότερων ακαδημιών του κόσμου, σύμφωνα με το όραμα της Διοίκησης της ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ.

Από τον Σεπτέμβριο του 2015 λοιπόν η ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ άνοιξε μια νέα και ιστορική σελίδα στην λαμπρή ιστορία της.

Βασική μας επιδίωξη είναι να θέσουμε τα θεμέλια μιας νέας γενιάς αθλητών και φιλάθλων με αξίες και απαράβατες αρχές. Η καλλιέργεια της αθλητικής και μπασκετικής παιδείας, της συνεργασίας και του αθλητικού πνεύματος, ταυτόχρονα με την ψυχαγωγία των αθλητών μας αποτελεί αδιαπραγμάτευτο στόχο μας.

Θεωρούμε πως ο αθλητισμός και συγκεκριμένα το μπάσκετ είναι μία ευκαιρία για ανάπτυξη σχέσεων. Μέσα από το μπάσκετ τα παιδιά μαθαίνουν να συναγωνίζονται σε υγιείς συνθήκες, όπου η νίκη και η ήττα είναι μέρος του παιχνιδιού και αποκτούν αξίες και αρχές που θα αποτελέσουν εφόδια, όχι μόνο στην πορεία τους στο μπάσκετ, αλλά και γενικότερα στη ζωή τους.

Μέσω της συστηματικής επιμόρφωσης των στελεχών μας αλλά και του εξειδικευμένου Προπονητικού Team επιζητούμε να προάγουμε το φίλαθλο πνεύμα που πρέπει να εμπνέει την ψυχή των νέων ανθρώπων ως αθλητών αλλά και ως μελών της κοινωνίας, αλλά και να δημιουργήσουμε την κορυφαία ακαδημία της Ευρώπης.

Με εκτίμηση,

PAO BC Academy