PAO BC Academy - ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΔΙΗΜΕΡΟΥ ΕΓΓΡΑΦΩΝ

Αγαπητoί γονείς και παιδιά,

Πλησιάζει η στιγμή έναρξης της Ακαδημίας της ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ για την αγωνιστική χρονιά Σεπτέμβριος 2016 - Ιούνιος 2017!

Θα θέλαμε να σας καλωσορίσουμε στην οικογένεια της PAO BC ACADEMY και να σας δώσουμε σημαντικές πληροφορίες για την έναρξη της δεύτερης χρονιάς της ακαδημίας.

Εν όψει της έναρξης των προπονήσεων της νέας αθλητικής περιόδου (Σάββατο 03/09/2016) θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε στα γήπεδα, ALL STARS ARENA στο OAKA το διήμερο Πέμπτη 01/09/2016 και Παρασκευή 02/09/2016 για την εγγραφή των αθλητών και την αγορά του ρουχισμού της ακαδημίας.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΗΜΕΡΟΥ ΕΓΓΡΑΦΩΝ

Οι αθλητές και οι γονείς  θα ενημερωθούν για τα προνόμια της ακαδημίας καθώς και τους κώδικες συμπεριφοράς γονέων και αθλητών.

 

 

ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΘΛΗΤΩΝ

Κατά τη διάρκεια του διημέρου, θα γίνει η πρώτη γνωριμία με τους προπονητές και το προσωπικό της PAO BC ACADEMY, ενώ θα πραγματοποιηθεί και η διαδικασία εγγραφής των αθλητών της ακαδημίας. Η εγγραφή για τη νέα χρονιά αφορά στους νέους αλλά και στους παλιούς αθλητές.

ΙΑΤΡΙΚΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ

Για την ολοκλήρωση της εγγραφής, κάθε αθλητής θα πρέπει να προσκομίσει ιατρική βεβαίωση με ημερομηνία ιατρικής εξέτασης από τον Ιούνιο του 2016 και ύστερα. Το παραπάνω δεν αφορά στους αθλητές που θα εκδώσουν δελτίο αθλητή και θα τους δοθεί το δελτίο για να σφραγιστεί. Επίσης, δεν αφορά στους αθλητές οι οποίοι μέχρι την επίσημη έναρξη της ακαδημίας θα έχουν εξετασθεί από τον όμιλο ΥΓΕΙΑ.

ΡΟΥΧΙΣΜΟΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ – PAO SHOP

Επιπροσθέτως,  κάθε αθλητής θα έχει την δυνατότητα να αγοράσει τον ρουχισμό της ακαδημίας για την νέα αγωνιστική χρονιά από το PAO SHOP το οποίο θα λειτουργεί και τις δύο ημέρες στο χώρο των εγγραφών. Σας ενημερώνουμε πως κάθε νέος αθλητής θα παραλάβει ένα δωρεάν doubleface της ακαδημίας αφού πρώτα έχει προκαταβάλει το ποσό της μηνιαίας συνδρομής του Σεπτεμβρίου καθώς και το ποσό της εγγραφής των πενήντα ευρώ (50€). Η αγορά του doubleface είναι υποχρεωτική για όλα τα μέλη της ακαδημίας και οι αθλητές οφείλουν να προπονούνται μονάχα με τα ρούχα της ακαδημίας καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς. Οι αθλητές της ακαδημίας θα έχουν έκπτωση 20% σε όλα τα προϊόντα του PAO SHOP.

ΜΗΝΙΑΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ & ΕΓΓΡΑΦΗ

Οι μηνιαίες συνδρομές προκαταβάλλονται τις πρώτες πέντε ημέρες κάθε μήνα. Ο μοναδικός τρόπος πληρωμής είναι με κατάθεση στην Τράπεζα, Alpha Bank, IBAN: GR26 0140 8030 8030 0200 2015 873.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Οι αθλητές της ακαδημίας θα παραλάβουν ένα δωρεάν εισιτήριο διαρκείας για τους ίδιους και ένα για τους κηδεμόνες τους για όλους τους αγώνες της ανδρικής ομάδας του ελληνικού πρωταθλήματος. Το κόστος αναβάθμισης για τους αγώνες της Euroleague ανέρχεται στο ποσό των εκατόν πενήντα ευρώ (150€) ανά εισιτήριο.

ΑΝΑΦΟΡΑ ΑΜΚΑ

Για την έκδοση των εισιτηρίων διαρκείας κάθε αθλητή, είναι απαραίτητη η αναφορά του ΑΜΚΑ (Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης), το οποίο θα πρέπει να συμπληρωθεί στην αίτηση εγγραφής.