3η ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΦΗΒΟΥΣ!

Στη 3η θέση του 49ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων τερμάτισαν οι αθλητές της Ακαδημίας μας κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο. Έτσι, ολοκλήρωσαν μια πολύ γεμάτη χρονιά με πολλούς αγώνες, κατακτώντας τη 3η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, τη 3η θέση στο Rising Stars Tournament, αναδείχθηκαν Πρωταθλητές ΕΣΚΑ, ενώ συμμετείχαν και στο Adidas Next Generation Tournament της Euroleague στο Varese της Ιταλίας.

Αυτοί ήταν οι τελευταίοι αγώνες για τους αθλητές γεννημένους το 2004 της Ακαδημίας μας ο οποίοι αποφοιτούν πλήρεις εμπειριών,αγώνων, γνώσεων αλλά και τίτλων (είχαν αναδειχθεί Πρωταθλητές Ελλάδος το 2020 σαν Παίδες). Τους ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία και καλή επιτυχία στις εξετάσεις τους!

 

 

49ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων

Η ομάδα μας συμμετείχε στο Β Όμιλο του τουρνουά και με ρεκόρ 2 νίκες και 1 ήττα προκρίθηκε στους ημιτελικούς τερματίζοντας στη δεύτερη θέση του ομίλου.

Game 1  Τρίτη 26/4 ΔΕΚΑ - Παναθηναϊκός 66-58 (Δείτε τον αγώνα ξανά εδώ)

Game 2  Τετάρτη 27/4 Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 75-66 (Δείτε τον αγώνα ξανά εδώ)

Game 3  Πέμπτη 28/4 Παναθηναϊκός - Σέρρες 89-44 (Δείτε τον αγώνα ξανά εδώ)

 

 

 

Στον ημιτελικό η ομάδα μας αντιπετώπισε το Περιστέρι που τερμάτισε στη πρώτη θέση του Α Ομίλου

SEMI FINAL   Σάββατο 30/4  Περιστέρι - Παναθηναϊκός 73-61 (Δείτε τον αγώνα ξανά εδώ)

 

 

 

Στον μικρό τελικό αντίπαλος ήταν ο Προμηθέας Πατρών. Η ομάδα μας ξεπερνώντας όλες τις δυσκολίες (3 τραυματισμοί) και την κούραση κατάφερε να δείξει τη ψυχή και το μέταλλο που διαθέτει. Έτσι οι αθλητές των Δημήτρη Ποδαρά και Γιάννη Γαπκιάδη πήραν τη νίκη και το Χάλκινο μετάλλιο!

3rd PLACE GAME   Κυριακή 1/5  Παναθηναϊκός - Προμηθέας Πατρών 66-59 (Δείτε τον αγώνα ξανά εδώ)

 

 

Αναλυτικά το Roster και το Staff της ομάδας μας:

 

Συγχαρητήρια και πάλι σε όλους τους αθλητές μας, τους Προπονητές και όλο το Staff της Ακαδημίας μας!

Συγχαρητήρια στην άξια πρωταθλήτρια ακαδημία ΔΕΚΑ, στο Περιστέρι που κατέλαβε τη Δεύτερη θέση, αλλά και σε όλες τις ομάδες που συμμετείχαν στο 49ο Πεναλλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων!