PAO BC Academy: Season 3! 2017-2018

Τζάμπολ σήμερα στην Ακαδημία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods. Για τρίτη χρονιά τα κλειστά All Stars Arena στο ΟΑΚΑ και το κλειστό του St. Lawrence College στο Κορωπί γέμισαν με νεαρούς αθλητές οι οποίοι μετά τις καλοκαιρινές τους διακοπές έπιασαν και πάλι τις πορτοκαλί μπάλες και ξεκίνησαν τις προπονήσεις με πολύ ενθουσιασμό και όρεξη για μπάσκετ! Παρόντες στην έναρξη της νέας αθλητικής χρονιάς ήταν ο διευθυντής της Ακαδημίας κ. Φραγκίσκος Αλβέρτης, οι προπονητές και το προσωπικό της PAO BC Academy. Περισσότεροι από 450 αθλητές ηλικίας 6-17 θα λάβουν μέρος και φέτος στο εξειδικευμένο πρόγραμμα της Ακαδημίας το οποίο θα τους δώσει την ευκαιρία να μάθουν το παιχνίδι δίπλα σε καταξιωμένους και εξειδικευμένους προπονητές μικρών ηλικιών, να χτίσουν την αθλητική τους προσωπικότητα στο πλαίσιο του ευ αγωνίζεσθαι και να διασκεδάσουν παίζοντας μπάσκετ! Η συνέχεια στο παρκέ...

Ο διευθυντής της Ακαδημίας, Φραγκίσκος Αλβέρτης τόνισε στο περιθώριο της προπόνησης: «Θα ήθελα να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλους και να καλωσορίσω τους νέους μας αθλητές! Σήμερα ξεκίνησε η τρίτη μας χρονιά με τους στόχους μας να παραμένουν ίδιοι, δηλαδή τα παιδιά να πάρουν σωστές αρχές και να γίνουν καλοί αθλητές και κυρίως καλοί άνθρωποι! Ευχαριστούμε πολύ για την εμπιστοσύνη και τη στήριξή σας και εύχομαι να έχουμε ακόμη μια καλή αθλητική σεζόν»!

Στη συνέχεια ο προπονητής της PAO BC Academy, Γιώργος Καλαϊτζής είπε: «Ξεκινάμε τον τρίτο χρόνο της ακαδημίας και θεωρώ ότι θα είναι η πιο δημιουργική μας σεζόν. Μετά από δύο χρόνια συνεργασία με τους αθλητές και τους προπονητές μας η υλοποίηση των στόχων που βάλαμε από την πρώτη μέρα της ακαδημίας φαντάζει πιο κοντά από ποτέ. Εύχομαι στις οικογένειες, στους αθλητές, στους προπονητές και σε όλους τους συνεργάτες μας μια καλή σεζόν».

Ο προπονητής μας, Γιάννης Σιούτης δήλωσε με τη σειρά του: « Είναι η Τρίτη μας χρονιά. Νομίζω έχουμε ένα πρόγραμμα που συνεχώς βελτιώνεται και μέσα από τη σκληρή δουλειά σε όλα τα επίπεδα ελπίζουμε σε μια πολύ καλή πορεία  στο πρωτάθλημα με στόχο τη συνεχή βελτίωση των αθλητών. Καλή χρονιά σε όλα τα τμήματα αλλά και σε όλες τις ομάδες».

Ο coach Άγγελος Τσίκληρας επεσήμανε: «Συνεχίζουμε για τρίτη χρονιά το πρόγραμμα που αρχικά είχαμε σχεδιάσει. Με την ίδια όρεξη και διάθεση σε όλους τους τομείς. Στόχος παραμένει τα παιδιά να μάθουν τα βασικά του μπάσκετ ώστε να είναι κατάλληλα προετοιμασμένα για να στελεχώσουν με τον καλύτερο τρόπο τα αγωνιστικά τμήματα. Καλή χρονιά σε όλους τους αθλητές και τους γονείς τους».

Τέλος, ο προπονητής μας Αχιλλέας Δεμέναγας είπε: «Ξεκινάμε σήμερα με πολύ όρεξη και διάθεση για ακόμη μια χρονιά να προσφέρουμε στα παιδιά ένα πρόγραμμα το οποίο έχει στόχο να μεγιστοποιήσει τα ατομικά χαρακτηριστικά του κάθε παιδιού και παράλληλα να δώσει την ευκαιρία μέσα από ομαδικούς κανόνες να διαμορφώσουν την ιδανική εικόνα του πως πρέπει να λειτουργεί ένα σύνολο, μια ομάδα και πως μέσα από αυτήν μπορούν να πετύχουν τους ατομικούς στόχους τους».