PAO BC Academy - Τελικός Κυπέλλου

Αγαπητοί γονείς και παιδιά,

Ενόψει του τελικού κυπέλλου μεταξύ του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ και του ΦΑΡΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ την Κυριακή 06/03/2016 και ώρα 17:30μμ σας ενημερώνουμε πως η παρουσία των νεαρών αθλητών είναι υποχρεωτική.

Οι νεαροί αθλητές θα έχουν προσκλήσεις και θα καθίσουν όλοι μαζί στη θύρα 27 τμήμα 136Β μαζί με τους προπονητές και τους συνεργάτες της ακαδημίας. Επίσης οι αθλητές θα πρέπει να φοράνε υποχρεωτικά τα ρούχα της ακαδημίας. Τις προσκλήσεις θα τις έχουν οι υπεύθυνοι της ακαδημίας και θα μοιραστούν στους αθλητές κατά την είσοδο τους, έξω από το γήπεδο.

*Είδική Εξαίρεση: Για τους αθλητές που είναι γεννημένοι από το 2008 έως το 2010 η παρουσία τους θα γίνεται υποχρεωτικά με ένα κηδεμόνα. Έχει προβλεφθεί για την συγκεκριμένη θύρα πρόσκληση για τον αθλητή και εισιτήριο αξίας 15 ευρώ για κάθε συνοδό. Όσοι ενδιαφέρονται θα πρέπει να το δηλώσουν μεχρι αύριο Τετάρτη 02 Μαρτίου 2016, στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. . Τα συγκεκριμένα εισιτήρια και οι προσκλήσεις μονάχα για αυτά τα τμήματα θα δοθούν το Σάββατο 05/03/2016 στην ώρα της προπόνησης. Το ραντεβού με όλους τους αθλητές θα γίνει στις 16:00μμ (αυστηρά) στον πρώτο έλεγχο δίπλα από το κολυμβητήριο στα σκαλιά που οδηγούν στην θύρα 27.

Οι υπόλοιποι γονείς της ακαδημίας μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια από την Τετάρτη 02 Μαρτίου 2016 από το Viva.gr, γενική είσοδος 15 ευρώ.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συνεργασία σας.