2η Θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα για τους Εφήβους μας!

 
Την δεύτερη θέση κατέλαβε η εφηβική ομάδα της PAO BC Academy στην τελική φάση του 51ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος της ηλικιακής τους κατηγορίας, η οποία διεξήχθη στην Άρτα, το περασμένο πενθήμερο (7-12/5).
 
Οι Έφηβοί μας αναδείχθηκαν δεύτεροι στον Α’ Όμιλο της διοργάνωσης, νικώντας τους Προμηθέα (74-59) και Α.Σ. Καρδίτσας (89-60), και σφράγισαν το εισιτήριό τους για το Final-4. Στον ημιτελικό επικράτησαν επί της Δέκα (70-69) και πέρασαν στον μεγάλο τελικό, στον οποίο ηττήθηκαν από τον Ολυμπιακό (45-75), κατακτώντας έτσι την δεύτερη θέση. Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί πως ο αθλητής μας, Βαγγέλης Αδαμόπουλος, βρέθηκε στην καλύτερη πεντάδα του τουρνουά, ύστερα από σχετική ψηφοφορία των προπονητών των ομάδων που συμμετείχαν σε αυτό.
 
 
Θα θέλαμε να συγχαρούμε τον Νίκο Ρήγγα και τους αθλητές του για την σπουδαία τους αγωνιστική πορεία, κατά τη διάρκεια της φετινής χρονιάς, η οποία έφερε ακόμα μία παρουσία μας σε τελική φάση Πανελληνίου Πρωταθλήματος, η οποία, μάλιστα, συνοδεύτηκε κι από ένα αργυρό μετάλλιο. Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους απόφοιτους της Ακαδημίας μας, γεννηθέντες το 2006, οι οποίοι “αποχαιρετούν” την PAO BC Academy, έχοντας κατακτήσει πέντε πρωταθλήματα ΕΣΚΑ κι έχοντας συμμετάσχει σε τέσσερις συνεχόμενες τελικές φάσεις Πανελληνίων Πρωταθλημάτων. Το μέλλον τούς ανήκει και τους ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία, σε αγωνιστικό και μη πλαίσιο.