3η Θέση για τους Παίδες μας!

Τη 3η Θέση και το Χάλκινο Μετάλλιο κατέκτησαν οι αθλητές της Ακαδημίας μας στο 50 Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων!

 

 

Το Τουρνουά που διεξήχθη στα Τρίκαλα ξεκίνησε τη Τρίτη 20/6 με τη φάση των ομίλων. Η ομάδα μας μπήκε με το δεξί στον Πρώτο Αγώνα επί του ΚΑΟΧ Ευρώπη 87 κερδίζοντας, με σκορ 101-50. Για τη Δεύτερη αγωνιστική οι παίδες μας επιβλήθηκαν του Ηρακλείου ΟΑΑ με 80-41 και τη Πέμπτη 22/6 ολοκλήρωσαν με το απόλυτο τις υποχρεώσεις τους στη πρώτη Φάση του τουρνουά με νίκη επί του Προμηθέα Πατρών με σκορ 82-50, κατέκτησαν τη πρώτη θέση στον Α' όμιλο και προκρίθηκαν στους "4" της διοργάνωσης.

Στον ημιτελικό (Παρασκευή 23/6) αντίπαλος ήταν ο Ολυμπιακός που κατετάγη δεύτερος στον Β Όμιλος. Ο Αγώνας ήταν πραγματικό "ντέρμπι" με τους αθλητές και των δύο ομάδων να προσπαθούν για τη νίκη η οποία κρίθηκε στη Παράταση (κ.α. 59-59). Εκεί οι αθλητές του Ολυμπιακού ήταν πιο ψύχραιμοι και πήραν τη νίκη με 63-67 και προκρίθηκαν στον Τελικό.

Στο Μικρό Τελικό (Σάββατο 24/6) η ομάδα μας αντιμετώπισε εκ νέου τον Προμηθέα Πατρών του οποίου επιβλήθηκε με σκορ 71-57 κατακτώντας τη τρίτη θέση και το Χάλκινο Μετάλλιο!

 

Στη Καλύτερη Πεντάδα του τουρνουά επελέγη από τους Προπονητές ο Αθλητής της Ακαδημίας μας Γεώργας Χρήστος!

Συγχαρητήρια στους Αθλητές μας, τους Προπονητές μας και όλο το Staff της PAO BC Academy!

Συγχαρητήρια και σε όλες τις ομάδες και τους αθλητές τους που συμμετείχαν στο 50ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα!

Συγχαρητήρια στο Περιστέρι για την Κατάκρηση του Τίτλου!

 Τέλος, θελουμε να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού που μας στήριξαν στην πόλη των Τρικάλων, καθ’ όλη τη διάρκεια των αγωνιστικών μας υποχρεώσεων!