Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας 2023

Με εκλεκτούς καλεσμένους, για τους μικρούς και μεγάλους αθλητές μας, έκοψαν τις καθιερωμένες βασιλόπιτές τους, τα τμήματα της PAO BC Academy, την περασμένη εβδομάδα.
 
Συγκεκριμένα, τα μικρότερα ηλικιακά τμήματα της Ακαδημίας μας επισκέφθηκε η μασκότ της ομάδας μας, ο Green Kong, ο οποίος... εισέβαλε ξαφνικά στις προπονήσεις των νεαρών αθλητών μας, προς ευχάριστη έκπληξή τους. Η αγαπημένη πράσινη μασκότ μας συμμετείχε ενεργά στο προπονητικό πρόγραμμα των παιδιών, έπαιξε και φωτογραφήθηκε μαζί τους, μοιράζοντάς τους, στο τέλος, κομμάτια βασιλόπιτας και δώρα σε όσα τυχερά βρήκαν το φλουρί.
 

Τους μεγαλύτερους αθλητές μας επισκέφθηκε ο Ματέους Πονίτκα. Ο Πολωνός φόργουορντ του Παναθηναϊκού συνομίλησε, για αρκετή ώρα, με τα παιδιά, τα οποία είχαν την ευκαιρία να τον ρωτήσουν όλα όσα ήθελαν να μάθουν, σχετικά με το τί πρέπει να κάνουν προκειμένου να εξελιχθούν. Ο Ματέους επεσήμανε στους νεαρούς τη σημαντικότητα της άριστης γνώσης των βασικών αρχών του αθλήματος, οι οποίες, αν και φαντάζουν απλές, είναι εκείνες που μπορούν να σε κάνουν πάντα πολύτιμο για οποιονδήποτε προπονητή. Παράλληλα, υπογράμμισε πως εξίσου σημαντική είναι η αφοσίωση των παιδιών και στις μαθητικές τους υποχρεώσεις. Ο Πονίτκα φωτογραφήθηκε με όλους τους παρευρισκομένους, έκοψε και μοίρασε τη βασιλόπιτα και παρέδωσε τα δώρα στους νικητές που βρήκαν στα κομμάτια τους το τυχερό φλουρί!