Επίσκεψη του Nate Walters στην PAO BC Academy

Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους αθλητές της PAO BC Academy, την περασμένη εβδομάδα, καθώς είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν από κοντά, κατά την ώρα προπόνησής τους, τον Νέιτ Ουόλτερς!

Ο Αμερικανός πλέι-μέικερ του Παναθηναϊκού αντάλλαξε απόψεις και χαμόγελα με τα παιδιά, τα οποία είχαν την ευκαιρία να ακούσουν τον Νέιτ να μιλά για τα πρώτα του βήματα στον χώρο της καλαθοσφαίρισης και τον τρόπο ζωής του ως επαγγελματίας αθλητής. Παράλληλα, για αρκετή ώρα, οι νεαροί αθλητές μας είχαν το ελεύθερο να ρωτήσουν τον Ουόλτερς ό,τι οι ίδιοι επιθυμούσαν.


Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε στα παιδιά πως ξεκίνησε το μπάσκετ όταν ήταν 5-6 ετών, πως ο αγαπημένος του παίκτης που έχει αγωνιστεί ποτέ στο NBA είναι ο Κέβιν Γκαρνέτ, ο αγαπημένος του πλέι-μέικερ, θέση στην οποία και ο ίδιος αγωνίζεται, είναι ο Στιβ Νας και ότι απολαμβάνει τη ζωή του στην Αθήνα.

Αποχαιρετώντας τα παιδιά και αφού φρόντισε να φωτογραφηθεί με όλα, καθώς και με τους προπονητές τους, ο Νέιτ Ουόλτερς επέλεξε να μοιραστεί με εκείνα την εξής συμβουλή: "Για να είμαι ειλικρινής, το σημαντικό είναι να περνάτε καλά, μέσω του μπάσκετ, και να το απολαμβάνετε. Αν δεν απολαμβάνεις το παιχνίδι, δεν πείθεσαι να δουλέψεις περισσότερο και σκληρότερα. Αγαπήστε το μπάσκετ, δουλέψτε σκληρά γι' αυτό και απολαύστε το όσο περισσότερο μπορείτε".