PAO BC ACADEMY - Δωρεάν πελματογράφημα

Αγαπητοί γονείς και παιδιά,

Σας ενημερώνουμε πως σε συνεργασία με τον κ. Λουκά Θειάσπρα (www.podiatrist.gr) προσφέρουμε σε όλους τους αθλητές μας ΔΩΡΕΑΝ πελματογράφημα αλλά και πλήρη κλινικό εμ-βιομηχανικό έλεγχο ποδιών.

Σκοπός αυτής της συνεργασίας είναι η αξιολόγηση όλων των αθλητών, έτσι ώστε να εντοπιστούν μηχανικά και σκελετικά προβλήματα των κάτω άκρων, όπως πλατυποδία, κοιλοποδία, ανισοσκελία και αλλά. Τέτοια προβλήματα συχνά οδηγούν σε τραυματισμούς όπως διαστρέμματα, τενοντίτιδες, θλάσεις, πόνο στις φτέρνες  στα γόνατα και την μέση, πρόωρη κόπωση και μειωμένες επιδόσεις.

Ο κ. Θειάσπρας θα βρίσκεται στις εγκαταστάσεις μας το Σάββατο 12/12/2015 για τα τμήματα των 2008, 2007, 2006, 2004 και την Κυριακή 13/12/2015 για τα τμήματα των 2009-10, 2005, 2003, 2002 στην ώρα της προπόνησης κάθε τμήματος. Η παρουσία γονέων ή κηδεμόνων κρίνεται απαραίτητη για την ενημέρωση τους.

Την ώρα της εξέτασης παρουσία γονέα-κηδεμόνα, σε περίπτωση που ο αθλητής επιθυμεί την κατασκευή ορθοτικού πέλματος, σύμφωνα με την παθολογία ή απλά για πρόληψη τραυματισμών, τότε θα παρθεί με ειδικό τρόπο το πρόπλασμα του ποδιού, σε ειδικό αφρώδες υλικό. Το κόστος των πελμάτων ανέρχεται στην τιμή των ενενήντα (90) ευρώ, όπου χρειάζεται προκαταβολή πενήντα (50) ευρώ, ώστε να προβούμε στην κατασκευή τους.

Κατόπιν 7-10 ημερών (αναλόγως του όγκου των πελμάτων), για όσους είναι να προμηθευτούν ορθοτικά πέλματα, θα αποσταλούν μαζικά στον χώρο των μετρήσεων, όπου κάθε ζεύγος πέλματος θα συνοδεύεται από εκτύπωση του πελματογραφήματος καθώς και από συμβουλές σχετικά με τον τρόπο χρήσης, και φυσικά την ταμειακή απόδειξη του συνολικού κόστους. Εννοείται ότι σε περίπτωση κάποιου προβλήματος η ότι άλλο, παρέχουμε κάθε δυνατή υποστήριξη.

Τα ορθοτικά πέλματα ΔΕΝ αλλάζουν την δομή του ποδιού, αλλά προσφέρουν υποστήριξη ενάντια σε δυνάμεις που καταπονούν όχι μόνο τα πόδια αλλά και ολόκληρο το σώμα, με συνέπεια την μείωση πιθανών τραυματισμών ή αντιμετώπιση αυτών.