Η τρίτη ημέρα στο 4ο BP Xmas Tournament: Φωτογραφίες και Βαθμολογίες

Με φουλ αγωνιστική δράση, διαγωνισμούς και τελικούς συνεχίζεται το 4ο BP Xmas Tournament στις εγκαταστάσεις του Sportcamp στο Λουτράκι.. 

   

Η ημέρα είχε πολλές αμφίρροπες αναμετρήσεις με πολλά παιχνίδια να κρίνονται στον πόντο, ενώ δεν έλλειψαν και οι παρατάσεις! Μετά το τέλος και της τρίτης ημέρας οι βαθμολογίες διαμορφώνονται ως εξής:

 

 

 

 

Μετά το τέλος της αγωνιστικής δράσης, το πρόγραμμα περιλάμβανε την τελετή λήξης του τουρνουά με τη συμμετοχή όλων των ομάδων και των 300 αθλητών, καθώς και τους διαγωνισμούς τριπόντων, διπόντων και skills!

    

To «παρών» έδωσαν φυσικά ο Διευθυντής της PAO BC Academy, Φραγκίσκος Αλβέρτης και ο Head Coach της Ακαδημίας, Γιώργος Καλαϊτζής, βραβεύοντας τους νικητές των διαγωνισμών.

      

Ακολούθησαν οι απονομές των διπλωμάτων συμμετοχής σε όλα τα παιδιά, ενώ απονεμήθηκαν και έπαθλα συμμετοχής στους εκπροσώπους όλων των Συλλόγων που έλαβαν μέρος στο ΒP Xmas Tournament 2018!

   

Την Κυριακή 30 Δεκεμβρίου, ολοκληρώνεται το 4ο BP Xmas Tournament με τρία ενδιαφέροντα παιχνίδια στην ηλικιακή ομάδα των 2005, άλλα τρία ενδιαφέροντα παιχνίδια στην ηλικιακή ομάδα των 2007 και τον μεγάλο τελικό στην ηλικιακή ομάδα των 2006 ανάμεσα στη ΔΕΚΑ και την PAO BC Academy.