ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ AMITA MOTION ELITE YOUTH TOURNAMENT!

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, ένα απο τα σημαντικότερα τουρνουά υποδομών που διοργάνωσε η Ακαδημία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods σε συνεργασία με την Amita Motion έφτασε στο τέλος του! 
 
To Amita Motion Elite Youth Tournament δημιουργήθηκε από την PAO BC ACADEMY σε μια προσπάθεια να φέρουμε το μπάσκετ ακόμα πιο κοντά στις μικρές ηλικίες, και να καταφέρουμε να δώσουμε σε όλα τα παιδιά τις αρχές και αξίες που πρεσβεύουμε σαν σύλλογος. Στη διοργάνωση αυτή συμμετείχαν οι καλύτερες ομάδες της ευρύτερης περιοχής της Αττικής.
 
Το εγχείρημα αυτό ολοκληρώθηκε και τυπικά χθες βράδυ (σ.σ.30/05) με τον τελικό της ηλικιακής κατηγορίας γεννημένων το 2004.  Ακολουθεί το αναλυτικό recap ανά ηλικία.
 
Ηλικιακή Κατηγορία 2006 – Πρωταθλήτρια Ομάδα: ΓΣ Περιστερίου

 
Στο πρώτο χρονικά τελικό της διοργάνωσης, πού έγινε στη κεντρική σάλα του ΟΑΚΑ τη Κυριακή 27/5, το Περιστέρι έκανε το  "back to back", καθώς κατέκτησε και φέτος το τρόπαιο επικρατώντας του Πανιωνίου ΓΣΣ με σκορ 62-57. Το παιχνίδι ήταν συναρπαστικό σε εξέλιξη με τους αθλητές να προσφέρουν πλούσιο θέαμα στους θεατές.
Στους ημιτελικούς το Περιστέρι απέκλεισε τη PAO BC ACADEMY, ενώ ο Πανιώνιος τη PAO BC ACADEMY ΝΟΤΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ.

Ηλικιακή Κατηγορία 2005 – Πρωταθλήτρια Ομάδα: Πανιώνιος ΓΣΣ

 
Στο δεύτερο τελικό της Κυριακής ο Πανιώνιος ΓΣΣ έκανε με τη σειρα του το "repeat" στη συγκεκριμένη ηλικιακή κατηγορία, επικρατόντας της PAO BC ACADEMY με σκορ 54-40! Ο Πανιώνιος από το 3ο δεκάλεπτο άνοιξε τη διαφορά και έφτασε σε μια εύκολη επικράτηση. Στον ημιτελικό ο Πανιώνιος απέκλεισε τον ΑΟ Παγκρατίου, ενώ η PAO BC ACADEMY την ομάδα της ΔΑΣ Δραπετσώνας.

Ηλικιακή Κατηγορία 2004 – Πρωταθλήτρια Ομάδα: Πανιώνιος ΓΣΣ

Φωτογραφία του χρήστη PAO BC Academy.
 
Στο τελικό της Τετάρτης (30/5) που έγινε στο κλειστό "Παύλος Γιαννακόπουλος", ο Πανιώνιος ΓΣΣ διπλασίασε τις κούπες του στη φετινή διοργάνωση (όπως και πέρσι) επικρατόντας του Παναθηναϊκού ΑΟ με σκορ 35-54! Από το δεύτερο δεκάλπετο και μετά ο Πανιώνιος απέσπασε διαφορά ασφαλείς που συγκράτησε μέχρι τέλος φτάνοντας έτσι στη κατάκτηση της πρώτης θέσης. Στον ημιτελικό ο Πανιώνος απέκλεισε την PAO BC ACADEMY, ενώ ο Παναθηναϊκός ΑΟ τον Ίκαρο Καλλιθέας.

Συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες που συμμετείχαν στο τουρνουά!
 
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τουρνουά και φωτογραφίες από τους τελικούς: