ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΤΑ TRY OUT 2018 ΤΗΣ PAO BC ACADEMY

Ολοκληρώθηκαν τα Try-Out της PAO BC Academy με πολύ μεγάλη συμμετοχή για μια ακόμη χρονιά! Περισσότεροι από 250 αθλητές ηλικίας 10-17 έλαβαν μέρος στις δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν το Σαββατοκύριακο (12-13 Μαΐου) στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας στο ΟΑΚΑ και στο St Lawrence College.

 

Η διαδικασία των Try-Out έδωσε τη δυνατότητα σε νεαρούς αθλητές από όλη την Ελλάδα να δοκιμάσουν τις δυνατότητές τους σε μια προπόνηση υπό τις οδηγίες του Head Coach της Ακαδημίας, Γιώργου Καλαϊτζή και των προπονητών Αχιλλέα Δεμέναγα, Νίκου Ρήγγα, Γιάννη Σιούτη, Μιχάλη Ραχωβίτσα, Γιάννη Γαπκιάδη, Γιάννη Φασουλόπουλου, Τάσου Καρδαρά, Άγγελου Τσίκληρα, Αντώνη Φραντζή, Παναγιώτη Βάνα, Νίκου Φώσκολου, Βασίλη Φωτόπουλου, Χρύσανδρου Κολοκυθά, Γιάννη Θάνου, Θάνου Οικονομίδη, Βαρβάρας Μπότση και Γεωργίας Μπόκα αλλά και του προπονητή φυσικής κατάστασης, Γιώργου Κουδούνη.

Το «παρών» έδωσε και ο Διευθυντής της PAO BC Academy, Φραγκίσκος Αλβέρτης ο οποίος δήλωσε «ευχαριστούμε όλους τους αθλητές που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της PAO BC Academy και συμμετείχαν και φέτος στο try-out. Είναι σπουδαίο να βλέπουμε τόσα παιδιά από κάθε άκρη της Ελλάδας να θέλουν να ενταχθούν στην Ακαδημία μας. Ελπίζω όλα τα παιδιά να ευχαριστήθηκαν την προπόνηση και να πέρασαν καλά γιατί πάνω απ’ όλα το μπάσκετ είναι διασκέδαση»

         

Στο περιθώριο των try-out, o Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods, Θεμιστοκλής Καρβουντζής δήλωσε: «είμαστε πολύ χαρούμενοι που, για μια ακόμη χρονιά, εκατοντάδες νεαροί αθλητές από όλη την Ελλάδα εκδήλωσαν ενδιαφέρον να ενταχθούν στη Ακαδημία μας μέσω των try-out. Η μεγάλη συμμετοχή στη διαδικασία αυτή αναδεικνύει με τον πιο εμφατικό τρόπο την εμπιστοσύνη του κόσμου στο πρόγραμμα της PAO BC Academy, το οποίο έχει πλέον καταξιωθεί ως το καλύτερο πρόγραμμα ακαδημιών μπάσκετ στην Ελλάδα και ένα από τα καλύτερα στην Ευρώπη. Παράλληλα, μας δίνει ακόμη μεγαλύτερο κίνητρο να συνεχίσουμε και να στηρίξουμε ακόμη περισσότερο την καλή δουλειά που γίνεται στην Ακαδημία. Ευχαριστούμε θερμά όλα τους αθλητές που συμμετείχαν στα try-out της PAO BC Academy»