ΑΥΛΑΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒP XMAS TOURNAMENT 2017

Τίτλοι τέλους έπεσαν σε ένα ακόμη BP Xmas Tournament αφήνοντας όμορφα συναισθήματα και εμπειρίες στους 200 νεαρούς αθλητές του τουρνουά.

Για δεύτερη συνεχή χρονιά η PAO BC Academy διοργάνωσε το BP Xmas Tournament με την υποστήριξη της BP δίνοντας την ευκαιρία στα παιδιά να διασκεδάσουν, να παίξουν και να περάσουν ένα άκρως «μπασκετικό» τετραήμερο στις εγκαταστάσεις του Sportcamp στο Λουτράκι.

Στο τουρνουά έλαβαν μέρος οι ομάδες της PAO BC Academy Βορείων και Νοτίων Προαστίων, η Κόρινθος BC, ο Ποσειδών Λουτρακίου, ο Προμηθέας Πατρών, ο Πανερυθραϊκός, ο Ιωνικός Νικαίας και ο Α.Ο.Ν.Α. στις ηλικιακές κατηγορίες των 2004, 2005 και 2006.

Στα αγωνιστικά, η PAO BC Academy κατάκτησε την πρώτη θέση στους 2006 επικρατώντας του Α.Ο.Ν.Α με σκορ 40-27. Νικητής για την ηλικιακή κατηγορία 2005 αναδείχθηκε η PAO BC Academy με σκορ        41-37 επί του μαχητικού Προμηθέα Πατρών, ο οποίος στη συνέχεια επικράτησε της ακαδημίας μας με σκορ 45-30 στους 2004.

Ανάμεσα στους τρεις τελικούς διεξήχθησαν διαγωνισμοί βολών, διπόντων και τριπόντων με συμμετέχοντες από όλες τις ομάδες του τουρνουά.

Οι νικητές των επιμέρους διαγωνισμών είχαν ως εξής:

Διαγωνισμός βολών: Νικητής ο Μυλωνάς Παναγιώτης του τμήματος 2006 της PAO BC Academy.  

Διαγωνισμός διπόντων: Νικητής ο Κωνσταντογιάννης Ορφέας του τμήματος 2005 του Προμηθέα Πατρών.

Διαγωνισμός τριπόντων: Νικητής ο Χατζούλης Διονύσιος του τμήματος 2004 του Προμηθέα Πατρών.

Στο περιθώριο των αναμετρήσεων ο προπονητής της PAO BC Academy, Γιώργος Καλαϊτζής δήλωσε «στο εορταστικό κλίμα των ημερών η ακαδημία μας χάρισε χαμόγελα στα παιδιά διοργανώνοντας για ακόμη μια χρονιά το BP Xmas Tournament 2017. Εκτός των ανταγωνιστικών και πολύ όμορφων αγώνων που πραγματοποιήθηκαν τα παιδιά πέρασαν ένα καταπληκτικό τετραήμερο στις εγκαταστάσεις του Sportcamp στο Λουτράκι. Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στις ομάδες, τους αθλητές και τους προπονητές που συμμετείχαν στο τουρνουά. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου».

H PAO BC ACADEMY θα ήθελε να ευχαριστήσει με τη σειρά της τις ομάδες που συμμετείχαν στο BP Xmas Tournament 2017, τη BP για την αμέριστη υποστήριξή της, το Sportcamp Λουτρακίου καθώς και τους εθελοντές όπου βοήθησαν τα μέγιστα στην άρτια τέλεση της διοργάνωσης.