ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ!

Με τις αποσκευές τους γεμάτες με πολύτιμες εμπειρίες επέστρεψαν στην Αθήνα οι αθλητές του τμήματος Παμπαίδων της Ακαδημίας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods, μετά τη συμμετοχή τους στο Young Talents Tournament.

 

 

Η ομάδα του Παναγιώτη Δημητρίου συμμετείχε στο τουρνουά που διοργάνωσε ο Ορφέας Νέου Σκοπού Σερρών με τη συμμετοχή ορισμένων εκ των καλύτερων ακαδημιών της χώρας. Θυμίζουμε, πως στο υπό την αιγίδα της ΕΟΚ τουρνουά, συμμετείχαν εκτός από την ομάδα μας οι ακαδημίες των Ορφέα Νέου Σκοπού, ΠΑΟΚ, Άρη, Πανιωνίου, Περιστερίου, ΔΕΚΑ και ΑΣΕ Δούκα.

 

 

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η ομάδα μας έδωσε 4 αγώνες με αντιπάλους τον ΠΑΟΚ, την ΔΕΚΑ τον ΆΡΗ και τον Ορφέα Νέου Σκοπού. Απολογισμός, δύο νίκες και δύο ήττες. Τα αποτελέσματα των αγώνων έχουν ως εξής:

ΠΑΟΚ (2002) – PAO BC ACADEMY: 58 - 46 

ΔΕΚΑ - PAO BC ACADEMY: 60 – 47

ΑΡΗΣ - PAO BC ACADEMY: 62 – 64

ΟΡΦΕΑΣ Ν.ΣΚΟΠΟΥ - PAO BC ACADEMY: 46 – 64

 

 

 

Το Young Talents Tournament ολοκληρώθηκε με το εορταστικό All Star Game, καθώς και με τους διαγωνισμούς τριπόντων και βολών.

 

Η αποστολή της PAO BC ACADEMY επέστρεψε αργά το βράδυ της Παρασκευής, με τους νεαρούς αθλητές να έχουν αποκομίσει σημαντικές παραστάσεις και εμπειρίες.

 

 

Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Γιώργο Καράγκουτη και τον Ορφέα Νέου Σκοπού για την πρόσκληση στο τουρνουά, καθώς και την διοργάνωση ενός μίνι πρωταθλήματος με τη συμμετοχή ορισμένων εκ των καλύτερων ακαδημιών της χώρας.