ΣΤΟ YOUNG TALENTS TOURNAMENT Η ΟΜΑΔΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ

Σημαντικές εμπειρίες αναμένεται να βιώσουν οι αθλητές της ομάδας Παμπαίδων της PAO BC ACADEMY, οι οποίοι θα λάβουν μέρος στο Young Talents Tournament που διοργανώνει η ομάδα του Ορφέα Νέου Σκοπού Σερρών

 

Η διοργάνωση θα λάβει μέρος από 18 έως 21 Απριλίου στον Νέο Σκοπό Σερρών με τη συμμετοχή μερικών εκ των σημαντικότερων ακαδημιών της Ελλάδος. Εκτός από την Ακαδημία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods και την οικοδέσποινα ομάδα του Ορφέα, θα συμμετάσχουν επίσης οι ομάδες των: Άρη, ΠΑΟΚ, Πανιωνίου, ΔΕΚΑ, Περιστερίου και ΑΣΕ Δούκα, σε ένα απο τα δυνατότερα τουρνουά στην ηλικία των Παμπαίδων πανελληνίως.

 

Οι αθλητές των Άγγελου Τσίκληρα και Παναγιώτη Δημητρίου, μετά την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Παμπαίδων της ΕΣΚΑ, την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο BP Xmas Tournament και της δεύτερης θέσης στο Amita Motion Elite Youth Tournament, θα δώσουν μία σειρά δυνατών αναμετρήσεων με ισχυρούς αντιπάλους από τη βόρεια και νότια Ελλάδα.

 

 

Εν όψει του τουρνουά, ο Διευθυντής της Ακαδημίας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods, Φραγκίσκος Αλβέρτης ανέφερε:

"Είναι μια πολύ σημαντική προσπάθεια, με σημαντικούς ανθρώπους του μπάσκετ που έχουν την δική τους ιστορία στον χώρο του αθλητισμού και προσπαθούν να στήσουν κάτι πολύ όμορφο. Η επαρχία χρειάζεται τέτοιες κινήσεις, ούτως ώστε να αξιοποιήσουμε στο έπακρο όσο το δυνατόν περισσότερους αθλητές ανά την Ελλάδα. Για αυτό τον λόγο θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια για αυτή την προσπάθεια και την υλοποίησή της.". Τις ολοκληρωμένες δηλώσεις του μπορείτε να τις διαβάσετε πατώντας εδώ.

 

Από τη μεριά του ο υπεύθυνος των ακαδημιών  του «Ορφέα» Νέου Σκοπού Γιώργος Καράγκουτης, δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Είναι μια Πανελλήνια συνάντηση Ακαδημιών στην ηλικία των παμπαίδων με άκρως ανταγωνιστικό επίπεδο αγώνων σε συνάρτηση με την ψυχαγωγία και διασκέδαση των αθλητών σε ένα τετραήμερο στον τόπο μας! Σκοπός μας είναι η επιτυχία της διοργάνωσης για να μπορέσουμε να το καθιερώσουμε επίσημα στο καλεντάρι της ΕΟΚ και να το κάνουμε θεσμό».

 

Άξίζει να αναφερθεί πως τον περασμένο Δεκέμβριο η Ακαδημία του Γιώργου Καράγκουτη έλαβε μέρος στο BP Xmas Tournament που διοργάνωσε η Ακαδημία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods, κατακτώντας μάλιστα το τρόπαιο στην ηλικία των 2005.

 

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ:

Τρίτη 18 Απριλίου, 21:00 : Π.Α.Ο.Κ. - PAO BC ACADEMY

Τετάρτη 19 Απριλίου, 12:30 : Δ.Ε.Κ.Α. - PAO BC ACADEMY

Τετάρτη 19 Απριλίου, 19:00 : ΑΡΗΣ - PAO BC ACADEMY

Πέμπτη 20 Απριλίου, 20:30 : ΟΡΦΕΑΣ Ν.ΣΚΟΠΟΥ - PAO BC ACADEMY

Παρασκευή 21 Απριλίου: Διαγωνισμοί - Βραβεύσεις