ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΣΚΑ Η ΟΜΑΔΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ

Πρωταθλήτρια στέφθηκε χθες (σ.σ. 19/02) η ομάδα Παμπαίδων 2003 της Ακαδημίας μας στην αντίστοιχη κατηγορία της Ε.Σ.Κ.Α.,  η τελική φάση της οποίας διεξήχθη στο κλειστό γήπεδο της Ραφήνας το διήμερο 18-19 Φεβρουαρίου 2017.

Οι αθλητές του Άγγελου Τσίκληρα και του Παναγιώτη Δημητρίου επικράτησαν στον μεγάλο τελικό της ομάδας του Άρη Πετρούπολης με σκορ 64-59, σε ένα παιχνίδι όπου έγινε σε ένα κατάμεστο γήπεδο, με την αναμέτρηση να κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον της μέχρι τέλους.

Η ομάδα μας πήρε τα ηνία από την αρχή του αγώνα, κλείνοντας το πρώτο δεκάλεπτο προηγούμενη με σκορ 15-22. Η λήξη του πρώτου ημιχρόνου βρήκε τους "πράσινους" να προηγούνται με βραχεία κεφαλή και σκορ 29-30. Μετά την ανάπαυλα, οι αθλητές των Τσίκληρα-Δημητρίου διατήρησαν τον έλεγχο του παιχνιδιού, μπαίνοντας στην τελευταία περίοδο προηγούμενοι με διαφορά τεσσάρων πόντων (44-48). Ο Άρης Πετρούπολης προσπάθησε να αντιδράσει στην τελευταία περίοδο πλησιάζοντας στο σκορ με τους αθλητές μας όμως να διατηρούν το προβάδισμα μέχρι τέλους φτάνοντας στο τελικό 59-64 κατακτώντας τη νίκη και το κύπελλο.

 

 

Υπενθυμίζουμε, πως η ομάδα μας βρέθηκε στον μεγάλο Τελικό της Κυριακής μετά τη νίκη με σκορ 75-59 επί της ομάδας της Άνοιξης. Στον έτερο ημιτελικό, ο Άρης Πετρούπολης ξεπέρασε το εμπόδιο της Ακαδημίας Αθηνών επικρατώντας με 61-58.