ΣΤΗ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ Η ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΒΩΝ ΓΙΑ ΤΟ EUROLEAGUE BASKETBALL ADIDAS NEXT GENERATION TOURNAMENT

Η αποστολή της Εφηβικής ομάδας του συλλόγου μας έφτασε στην Ισπανία το πρωί της Πέμπτης (05 Ιανουαρίου) για να συμμετάσχει στο Euroleague Adidas Next Generation Tournament που θα λάβει μέρος απο τις 6 έως τις 8 Ιανουαρίου στο L'Hospitalet της Βαρκελώνης.

 

Οι αθλητές του Γιώργου Καλαϊτζή και του Νίκου Ρήγγα θα δώσουν μία σειρά δυνατών αγώνων ενάντια σε  ισχυρές ομάδες U18 της Ευρώπης, εδραιώνοντας τις Ακαδημία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός στην ελίτ των Ακαδημιών μπάσκετ της Γηραιάς Ηπείρου, ανάμεσα σε αυτές των FC Barcelona Lassa, Real Madrid, Joventut Badalona, CSKA Moscow, Union Olimpija Ljubljana, και ALBA Berlin.

 

Υπενθυμίζουμε πως τα τέσσερα προκριματικά Τουρνουά που θα γίνουν θα "οδηγήσουν" τις 4 νικήτριες ομάδες στην τελική φάση που θα διεξαχθεί στην Κωσταντινούπολη κατά τη διάρκεια του Turkish Airlines EuroLeague Final Four από 18 έως 21 Μαΐου.

 

 

Η ομάδα μας θα λάβει μέρος στην προκριματική φάση Torneig de Bàsquet Junior Ciutat de L’Hospitalet και θα αντιμετωπίσει τις ομάδες Cedevita Zagreb, Divina Seguros Joventut Badalona, και Torrons Vicens L'Hospitalet.

 

   

 

Το πρόγραμμα αγώνων έχει ως εξής:

 

 

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 06 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

ΕΦΗΒΙΚΟ Α.Ο. - CEDEVITA ZAGREB

  L’H NORD ARENA (BARCELONA)

15:00

(14:00 LOCAL TIME)


      

 

 

 ΣΑΒΒΑΤΟ 07 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

ΕΦΗΒΙΚΟ Α.Ο. - TORRONS VICENS CB L’HOSPITALET

  L’H NORD ARENA (BARCELONA)

11:00

(10:00 LOCAL TIME)


     

 

   

 ΣΑΒΒΑΤΟ 07 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

ΕΦΗΒΙΚΟ Α.Ο. - SEGUROS DIVINA JOVENTUT BADALONA

  L’H NORD ARENA (BARCELONA)

19:00

(18:00 LOCAL TIME)


     

 

Αξίζει να σημειωθεί πως η Euroleague κάνει ειδική μνεία σε έναν αθλητή από κάθε συμμετέχουσα ομάδα του τουρνουά, με τον Γιώργο Καλαϊτζάκη να βρίσκεται στο ANGT L'Hospitalet Players to Watch για την ομάδα μας. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε πατώντας εδώ.

 

Μετά το τέλος του Euroleague Adidas Next Generation Tournament, οι "πράσινοι" θα συνεχίσουν τον αγωνιστικό τους Γολγοθά καθώς μετά την επιστροφή τους ακολουθεί ο αγώνας με τον ΚΑΟ Μελισσίων (Τρίτη 8 Ιανουαρίου στο "Π. Γιαννακόπουλος"), ενώ να σημειώσουμε πως δύο μέρες πριν την αναχώρηση τους είχαν δώσει ακόμη έναν (εξ αναβολής και νικηφόρο) αγώνα εναντίον του Αμύντα. Συνεπώς εντός 7 ημερών οι αθλητές του Γιώργου Καλαϊτζή θα κληθούν να δώσουν τουλάχιστον 5 αγώνες - ενδεχομένως και περισσότερους ανάλογα με την εξέλιξη του Euroleague Adidas Next Generation Tournament - με τρεις εξ' αυτών απέναντι σε ομάδες υψηλότατου επιπέδου . Buto remonto ir vidaus apdailos darbų kainos https://www.bustovizija.net/apdailos-darbu-kainos/

 

Καλή επιτυχία στην ομάδα μας!