ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ ΤΟ BP XMAS TOURNAMENT 2016!

 

Η PAO BC ACADEMY με την υποστήριξη της BP και σε συνεργασία με το SPORTCAMP διοργανώνει ένα μοναδικό τουρνουά μπάσκετ στις εγκαταστάσεις του Sportcamp στο Λουτράκι. Η εν λόγω εκδήλωση θα λάβει μέρος από την Τρίτη 27 έως και την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου, κλείνοντας με τον ιδανικότερο τρόπο το 2016.

 

To BP Xmas Tournament θα είναι η συνέχεια του άκρως επιτυχημένου XBOX ONE CUP που διοργάνωσε η PAO BC ACADEMY τον περασμένο Δεκέμβριο στο Λουτράκι και θα απευθύνεται σε αθλητές γεννημένους τα έτη 2003, 2004 και 2005.

 

Το επερχόμενο τουρνουά των Χριστουγέννων  θα φιλοξενήσει περισσότερες από 20 ομάδες και 250 νεαρούς αθλητές από όλη την Ελλάδα, οι οποίοι κατά τη διάρκεια της τετραήμερης διοργάνωσης θα έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν σε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον, να μάθουν τι θα πει «ομάδα» και να αρχίσουν να μπαίνουν στο πλαίσιο της ομαδικότητας, της συνεργασίας και της ευγενούς άμιλλας.

 

Επιπλέον, η MICROSOFT θα φροντίσει για την διασκέδαση των αθλητών, μιας και θα τους δώσει την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε τουρνουά ΝΒΑ 2K17 με τις νέες κονσόλες της ΧΒΟΧ.

 

Αξίζει να σημειωθεί πως στο φετινό τουρνουά θα λάβει μέρος και ομάδα από την Κύπρο, όπου μαζί με τις ομάδες από τη Βόρεια Ελλάδα, τη Ρόδο και την Αθήνα θα συνθέσουν το «παζλ» της φετινής διοργάνωσης.