Πρωταθλητές Ελλάδας οι Έφηβοι της Ακαδημίας μας!

 

Πρωταθλητές Ελλάδος ανακυρήχθηκαν οι Έφηβοι της Ακαδημίας μας κερδίζοντας στον τελικό του 50ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων το Περιστέρι με σκορ 93-60! 

Το Τουρνουά που διεξήχθη στη Λάρισα ξεκίνησε τη Τρίτη 18/4 με τη φάση των ομίλων. Η ομάδα μας μπήκε με το δεξί στο Πρώτο Αγώνα επί του Προμηθέα Πατρών κερδίζοντας με σκορ 89-73. Για τη Δεύτερη αγωνιστική η ομάδα μας ηττήθηκε από το Περιστέρι με 77-65 και τη Πέμπτη 20/4 ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στη πρώτη Φάση του τουρνουά με νίκη επί του Ζαφειράκη Νάουσας με σκορ 106-72 και προκρίθικε στου "4" της διοργάνωσης.

Στον ημιτελικό (Σάββατο 22/4) αντίπαλος ήταν ο περσινός νικητής του τίτλου η Ακαδημία ΔΕΚΑ από τη Θεσσαλονίκη. Οι αθλητές μας, απόλυτα συγκεντρωμένοι, πέτυχαν τη νίκη που τους έφερε στο τελικό με σκορ 77-61!

Ο Μεγάλος Τελικός (Κυριακή 23/4) ήταν η επανάληψη του τελικού της ΕΣΚΑ, όπου αντίπαλος ήταν το Περιστέρι. Εκεί η ομάδα μας δεν άφησε κανένα περιθώριο στον αντίπαλο, επέβαλε από την αρχή το ρυθμό της και έφτασε στη κατάκτηση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων κερδίζοντας με σκορ 93-60!

Συγχαρητήρια στους Αθλητές μας, τους Προπονητές μας και όλο το Staff της PAO BC Academy!

Συγχαρητήρια και σε όλες τις ομάδες και τους αθλητές τους που συμμετείχαν στο 50ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα!

 

To ΡΟΣΤΕΡ της ομάδας μας