Στην Αθήνα η U10 της PAO BC Academy μετά τη συμμετοχή της στο 5ο Τουρνουά Bambini A Canestro!

Στην Αθήνα η U10 της PAO BC Academy μετά τη συμμετοχή της στο 5ο Τουρνουά Bambini A Canestro!

Οι αθλητές της Ακαδημίας μας, γεννημένοι το 2009, ολοκλήρωσαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις στο Varese παίρνοντας μέρος σε ακόμα τρία παιχνίδια την τελευταία ημέρα του διεθνούς τουρνουά Bambini A Canestro. Συγκεκριμένα:

PAO BC Academy White – BSL: 45-47

PAO BC Academy Green – Varese: 38-42

PAO BC Academy White – Venezia: 44-41

Μάλιστα, την Κυριακή (3/11) το απόγευμα, αφού παρακολούθησαν τον τελικό του τουρνουά ανάμεσα στην Cantu και την Alba Berlin, τα παιδιά της PAO BC Academy έλαβαν μέρος σε μια μεγάλη και πραγματικά εντυπωσιακή τελετή λήξης με τη συμμετοχή όλων των παιδιών και των 32 ομάδων που συμμετείχαν στο τουρνουά!

Οι αθλητές της PAO BC Academy παρέλαβαν το κύπελλο τους και τα αναμνηστικά τους, έβγαλαν φωτογραφίες και διασκέδασαν μαζί με τα παιδιά των άλλων ομάδων. Στις απονομές συμμετείχαν και δύο πρώην παίκτες του Παναθηναϊκού, ο Αντώνης Φώτσης και ο Γιώργος Καλαϊτζής.

Η χθεσινή ημέρα (4/11) περιλάμβανε ξεκούραση για τους 34 νεαρούς αθλητές της PAO BC Academy που συμμετείχαν στην αποστολή,  βόλτα στην πόλη του Varese και επίσκεψη στο δημαρχείο όπου τους υποδέχθηκε ο δήμαρχος του Varese, ενώ το βράδυ επέστρεψαν και πάλι στη βάση τους με ένα μεγάλο, πλατύ χαμόγελο στα χείλη!