Η πρώτη ημερίδα της σειράς δράσεων «Block the Violence»

Η πρώτη ημερίδα της σειράς δράσεων «Block the Violence»

Την προσεχή Δευτέρα 14/3, 18:00, θα λάβει χώρα στο ΟΑΚΑ η πρώτη ημερίδα της σειράς δράσεων «Block the Violence», μιας πρωτοβουλίας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ.

Στην πρώτη δράση, κεντρικοί ομιλητές θα είναι οι κ.κ. Χαλιορής Κωνσταντίνος (Συντονιστής Γενικός Διευθυντής ΟΑΚΑ), Παπαγιάννης Γεώργιος (Αθλητής ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ και πρεσβευτής της συγκεκριμένης δράσης) και Τσαγκαράκης Εμμανουήλ (Ψυχολόγος PAO BC Academy) και θα ενημερώσουν τους νεαρούς αθλητές της PAO BC Academy σχετικά με την αντιμετώπιση του φαινομένου της βίας.

Πρόκειται για μια σειρά από συμβολικές αλλά και ουσιαστικές δράσεις ενημέρωσης, στις οποίες θα συμμετέχουν οι προπονητές και οι αθλητές της ομάδας μας, καθώς και εξειδικευμένοι συνεργάτες με στόχο την κορύφωση της εκστρατείας ενημέρωσης κατά της βίας, απ’ όπου και αν προέρχεται (οπαδική, σχολική, σωματική, ψυχολογική, έμφυλη, ενδοοικογενειακή, κλπ). Οι δράσεις αυτές εντάσσονται στο πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ - PAO BC for the Community το οποίο συμβάλει στην αντιμετώπιση σημαντικών κοινωνικών ζητημάτων.

Η είσοδος των αθλητών στη κεντρική Arena μπάσκετ του ΟΑΚΑ θα γίνει από τα γήπεδα ALL STARS ARENA με τη συνοδεία προπονητών.