Πρωταθλητές Ελλάδας οι Παίδες του Παναθηναϊκού!

Πρωταθλητές Ελλάδας οι Παίδες του Παναθηναϊκού!

Το Πρωτάθλημα Ελλάδας κατέκτησαν οι Παίδες του Συλλόγου μας χθες (Κυριακή 2 Αυγούστου 2020) μετά τη νίκη τους επί του Πανιωνίου με σκορ 61-56. Αυτό ήταν και το τελευταίο παιχνίδι που έδωσε η ομάδα μας στο πλαίσιο της τελικής φάσης του 47ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων που πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό της Κοκκινιάς Αμαρουσίου (29 Ιουλίου - 2 Αυγούστου 2020).

Οι αθλητές του Μιχάλη Ραχωβίτσα είχαν σημειώσει την πρώτη τους νίκη στη διοργάνωση απέναντι στον ΠΑΟΚ με σκορ 91-67, ενώ ακολούθησαν η νίκη επί του Προμηθέα Πάτρας με σκορ 66-34, επί του Κεραυνού Λάρισας με σκορ 84-68 και επί του Κολοσσού Ρόδου με σκορ 70-51. Έτσι, με πέντε νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια πανηγύρισαν την κατάκτηση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος κλείνοντας όμορφα μια χρονιά που σημαδεύτηκε από την πολύμηνη διακοπή της διοργάνωσης εξαιτίας της πανδημίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αθλητής Βασίλης Ματσίρας αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτηςτης τελικής φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές, τους προπονητές και τα μέλη των επιτελείων όλων των ομάδων για την αγάπη τους για το άθλημα, την προσπάθεια που κατέβαλαν και το χαρακτήρα που επέδειξαν τις τελευταίες εβδομάδες τόσο κατά την προετοιμασία τους για τους αγώνες όσο και κατά τη διάρκεια του τουρνουά, το οποίο διοργανώθηκε άψογα κάτω από πολύ ιδαίτερες συνθήκες χωρίς την παρουσία κοινού.