Ανακοίνωση

Ανακοίνωση

Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε και επίσημα την ένταξη του τμήματος μπάσκετ των Ακαδημιών του Παναθηναϊκού Α.Ο. στο πρόγραμμα της PAO BC Academy. Τα τμήματα (αγοριών και κοριτσιών) που προπονούνται στο Κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος» αποτελούν πλέον κομμάτι μιας ενιαίας «πράσινης» Ακαδημίας μπάσκετ και θα λειτουργούν, ήδη από τη νέα χρονιά, υπό την αιγίδα της Ακαδημίας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, που αναλαμβάνει την αναδιοργάνωσή τους και τον προπονητικό σχεδιασμό.

Οι επανεγγραφές των αθλητών της Ακαδημίας, καθώς και νέες εγγραφές, θα πραγματοποιηθούν το διάστημα 3-14 Σεπτεμβρίου. Για επανεγγραφές, νέες εγγραφές και πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα προπονήσεων και τις συνδρομές, μπορείτε να καλείτε στο 210 61 07 010 (Δευτέρα-Παρασκευή 16:00-21:00 και Σάββατο Κυριακή 09:00-19:00) ή να στέλνετε email στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Οι προπονήσεις για την αθλητική χρονιά 2018-19 θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου.

Θα προηγηθεί συνάντηση γονέων με τους υπεύθυνους της PAO BC Academy για αναλυτική ενημέρωση σχετικά το πρόγραμμα και τη φιλοσοφία της Ακαδημίας.

Διευθυντής Ακαδημίας: Φραγκίσκος Αλβέρτης