Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΕΡΑΜΙΔΑΣ ΣΤΟ SUMMER CAMP ΤΗΣ PAO BC ACADEMY!

Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΕΡΑΜΙΔΑΣ ΣΤΟ SUMMER CAMP ΤΗΣ PAO BC ACADEMY!

Αυλαία και για την 3η περίοδο του καλοκαιρινού camp της Ακαδημίας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods με καλεσμένο τον coach της Εθνικής Ελλάδος γυναικών Κώστα Κεραμιδά και τον βοηθό του Άγγελου Τσίκληρα, ο οποίος είναι και προπονητής της PAO BC Academy.

Οι αθλητές που έλαβαν μέρος είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν, να παίξουν και να μάθουν τα μυστικά του μπάσκετ δίπλα στους έμπειρους προπονητές της  PAO BC ACADEMY και να γνωρίσουν εκλεκτούς προσκεκλημένους. 

Οι καταξιωμένοι προπονητές μίλησαν για τη μεγάλη εμπειρία που έζησαν στο Ευρωμπάσκετ Γυναικών 2017 στο οποίο κατέκτησαν την 4η θέση!

Ο coach Κεραμιδάς αρχικά μοιράστηκε τα συναισθήματα του με τους νεαρούς αθλητές υπογραμμίζοντας τη μεγάλη του χαρά που βρέθηκε στο Ευρωμπάσκετ. 

Συγκεκριμένα δήλωσε “Είναι υπέροχο συναίσθημα να έχεις λίγες προσδοκίες και να διαψεύδεσαι, τα κορίτσια είχαν ελάχιστες εμπειρίες μπροστά στις αντιπάλους αλλά τις κοίταξαν στα μάτια και τις αντιμετώπισαν. Όταν μπαίνεις στο παρκέ, θέλεις να κερδίσεις όποιος και αν είναι ο αντίπαλος."

Στη συνέχεια οι μικροί αθλητές έκαναν ερωτήσεις και στους δύο προπονητές με τη μεγάλη επιτυχία της τέταρτης θέσης να βρίσκεται φυσικά στο επίκεντρο.

Σε ερώτηση νεαρής αθλήτριας σχετικά με το τι θα έλεγε σε μία κοπέλα που ασχολείται με το μπάσκετ ώστε να μην τα παρατήσει καθώς το άθλημα αυτό δεν έχει ιδιαίτερη απήχηση στο γυναικείο φύλλο, ο coach απάντησε  “ Η επιτυχία αυτή της ελληνικής ομάδας σίγουρα θα βοηθήσει πολλά κορίτσια να μείνουν στο άθλημα και να πιστέψουν πως μπορούν να φτάσουν ψηλά συμπληρώνοντας ωστόσο ότι αυτή η προσπάθεια θα πρέπει να συνδυαστεί με την διάθεση πόρων που χρειάζονται για το γυναικείο μπάσκετ."

Η παρουσία των δύο ομοσπονδιακών προπονητών έκλεισε με την καθιερωμένη ομαδική φωτογραφία με τους νεαρούς αθλητές και την απονομή κυπέλλων για τους νικητές των διαγωνισμών και αναμνηστικών διπλωμάτων για όλα τα παιδιά!